Artık Termodizayn'da bir Anadolu Aslanı ASKON Üyesi

28 Mayıs 2019
Termodizayn olarak ASKON'a üye olmakla fiirmamıza daha dinamik bir ticaret anlayışı kattık. Umuyoruz ki daha da güzel olacak.

ASKON, iktidarlardan bağımsız, güncel politika ve popüler uygulamalara karşı ihtiyatlı, ülkemizin ve insanımızın çıkarlarını önceleyen, aynı vizyonu paylaşan ulusal ve uluslararası kuruluş ve müteşebbislerle işbirliğini önemseyen bir kuruluş olarak; Dinamizm ve esneklik ile beraber istikrarı korumanın, Farklı görüş ve aykırı fikir ile beraber birliği korumanın, Eylem hızı ve katılımcılıktan yararlanma ile beraber istikameti korumanın, Doğruyu ve özgürlüğü önemsemekle beraber özgünlüğü korumanın dengesini kurar, uygulamalarına yansıtır. ASKON, bölgeler arası kalkınma farkını azaltmak, topyekün kalkınmayı sağlamak amacıyla; “Adil gelir dağılımı” için programlar geliştirir, Üretim, istihdam ve ihracatı arttırıcı politikalar üretir, Yatırım ve işbirliği arayışlarına öncülük eder, Üretkenliği, verimliliği ve Ar-Ge’yi teşvik eder.

Askon Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Üyeliğimizin Firmamıza, Devletimize ve Milletimize Hayırlı Olmasını Dileriz.
Nasıl Yardımcı Olabilirim?
1
Teklif İstiyorum Teklif İstiyorum