Termodizayn ve Sosyal Medya

24 Mart 2017

Termodizayn olarak sosyal medyada oldukça iddialıyız. Hergün hazırladığımız birbirinden güzel ve anlamlı çalışmalarımız ile sizlere yeni ürünlerimizi duyuruyor, soğutma sektörüne renk katıyoruz.
Hayatımızın önemli öğelerinden biri "Sosyal ağlar"
Fikir, zevk ve duyguların paylaşıldığı platformlardan hiç çıkmıyoruz. Neredeyse her gün yeni bir ağ ekleniyor. Kurum ve firmalar da bu ağlarda yerlerini alıyor. Kimi, neyi, nerede ve nasıl takip edeceğimizi şaşırıyoruz. Bunun nedeni, hepsinin kendine özgü bir tabanı var. Buna ayak uydurmak kolay değil.

Sosyal medya; kişilerin ya da markaların hedef kitlesine, kendini özgürce anlatabildiği ve düşüncesini ifade edebildiği internet üzerinde farklı tarzlarda yer alan platformlardır. Günümüzde bu kadar fazla kullanılmasındaki tüm nedenler bu tanımda neredeyse mevcut. Marka ya da kişi, göreceli olarak bir ücret ödemeden sosyal medya üzerinden hedef kitlesine hitap edebiliyor. En önemlisi de kendisini, algısını, tarzını, düşüncesini özgürce insanlarla paylaşabiliyor. Üstelik kendi tarzına uygun sosyal medya platformlarından birini ya da birden fazlasını seçebiliyor. Instagram’ı seçerek sadece fotoğraflarla daha seviyeli şekilde kendini yansıtabiliyor, Youtube’u seçerek sadece videolarla kendini yansıtabiliyor, Linkedin’i seçerek tamamen kurumsal ya da Snapchat’i seçerek eğlence odaklı olabiliyor. Facebook’u tercih ederek de hepsini gerçekleştirebiliyor.


Termodizayn'ı mutlaka medyadan da takip edin.


          

Nasıl Yardımcı Olabilirim?
1
Teklif İstiyorum Teklif İstiyorum