Yeni Ürünümüz Güneş Enerjili Soğuk Depo Sizlerle

28 Temmuz 2021
Termodizayn olarak, sizlere yeni geliştirdiğimiz Güneş Enerjili Soğuk Depo ürünümüzü sunmanın gururunu yaşıyoruz.

Modüler tasarımlı güneş enerjili soğuk odalarımız, sebze-meyve, et ve et ürünleri, tıbbi kullanım olmak üzere pek çok farklı sektöre hizmet edebilecek şekilde tasarlanmıştır. Sadece güneş enerjisi ile ürünlerinizi soğutabilirsiniz.

Güneş enerjili soğuk odalarımız, tropikal iklim koşullarında bile sorunsuzca çalışabilmektedir. Güneşten enerji alımının kesildiği zamanlarda ise, akülerine depoladığı enerji sayesinde sorunsuz şekilde çalışmaya devam etmektedir. Dilerseniz şebeye bağlayarak, şebeke elektriği ile de kullanabilirsiniz. Güçlendirilmiş şasesi sayesinde, dilediğiniz yere kolayca taşıyabilirsiniz.

Konteyner tip güneş enerjili soğuk depolarımızda kullandığımız soğuk depo panelleri sayesinde, ısı kayıplarının oluşması engellenmekte ve ürünleriniz güvenle depolanmaktadır. Güçlendirilmiş zemini sayesinde ürünlerinizi kolaylıkla istifleyebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak zemin kaplaması ve ürünlerinizi koyabileceğiniz raf sistemleri eklenebilmektedir.

Güneş enerjili soğuk depolarımız, kullanıma hazır şekilde teslim edilmektedir. Sizin tek yapmanız gereken, güneş enerjili soğuk odanızı nereye koyacağınıza karar vermek.
Nasıl Yardımcı Olabilirim?
1
Teklif İstiyorum Teklif İstiyorum